Basisschool Natuurlijk! - Blerick
MENU

Ons schoolconcept

Welkom op de website van basisschool NATUURLIJK! in Blerick. Op deze site willen we u infomeren over allerlei zaken m.b.t.  basisschool NATUURLIJK! zodat u een beeld krijgt van onze organisatie, onze visie en uitgangspunten.

Deze website geeft aan waar onze school voor staat. Hij geeft u informatie over de manier waarop wij het onderwijs inhoud geven en hoe we het onderwijs hebben georganiseerd. Op deze manier hopen we dat u een beeld krijgt van de zaken die voor u van belang zijn om te weten.

Natuurlijk zal deze website geen antwoord geven op alle vragen. Mocht u nadere informatie wensen, neem dan gerust contact op met de school. Ook kunt u een afspraak maken voor een informatief gesprek of een rondleiding door de school. Met plezier zullen we u onze school laten zien waar we zo trots op zijn. U bent er van harte welkom. 

Voor meer info bezoek ook onze school op "Scholen Op De Kaart

 

 

"De route is soms hobbelig, de weg is soms glad,....

                                                                        ....maar je reist niet alleen, we zijn samen op pad."

 

UNITS

We werken op onze school in UNITS: UNIT 1: Groepen 1 tot en met 3 UNIT 2: Groepen 4 tot en met 6 en UNIT 3: Groepen 7 tot en met 8. Voor meer info over de leerkrachten klik hier.

ISY

De communicatie met ouders verloopt voornamelijk via ISY. Er zullen dus minder brieven mee naar huis gaan. De site van bs NATUURLIJK! zal voornamelijk algemene informatie bevatten en wordt vanaf dat moment ook minder vaak bijgewerkt, omdat veel actueel nieuws via ISY wordt gemeld. 

Team basisschool NATUURLIJK!