Basisschool Natuurlijk! - Blerick
MENU

Oriëntatie - aanmelden nieuwe kinderen

Binnen de kern Venlo organiseren we samen met de andere scholen jaarlijks informatieavonden waarop ouders van nieuwe potentiële leerlingen voor het nieuwe schooljaar informatie krijgen en zich kunnen oriënteren op welke school hun kind(eren) het best passende onderwijs kunnen volgen.

Op 17 en 18 januari 2017 zijn er twee open dagen van 8.30 uur tot 12.00 uur. U kunt dan een kijkje nemen op onze school. Ouders én kinderen zijn welkom om beelden te krijgen van de dagelijkse praktijk.

Op woensdag 18 januari om 19.00 uur is er een informatieavond voor de ouders van nieuwe leerlingen.

U krijgt op deze manier beelden van het onderwijs op basisschool Natuurlijk! en onze kernwaarden in onderwijs.

Op dinsdag 24 januari  2017, van 14.00 uur tot 17.30 uur, is de formele inschrijfdag. U kunt dan naar school komen en uw kind inschrijven.

Uiteraard is het altijd mogelijk een afspraak te maken met school voor een kennismakingsgesprek of oriëntatie voor onze school op andere momenten buiten de hierboven genoemde planning. Hiertoe kan elke ouder telefonisch contact opnemen met school (077-3230414) en vragen naar een van de MT-leden. Mochten deze niet aanwezig zijn of groepstaken hebben, wordt het telefoonnummer genoteerd en wordt u z.s.m. teruggebeld.

Door op deze link te klikken kunt u het inschrijfformulier en bijlage 1: de ouderverklaring voor onze school downloaden, uitprinten en invullen.